Sessió informativa amb AENOR

on 19 Gener 2016

GlobalMed, us convida a la sessió informativa on participarà AENOR, per comentar les NOVES NORMES ISO 9001 I 14001, que celebrarem el dimarts 26 de Gener de 9:30 a 11:45hr, a ESADECREAPOLIS (Avinguda Torreblanca 57. 08172-Sant Cugat del Vallès). 

 Comencem l'any amb nous coneixements, compartint experiències sobre l'estructura d'alt nivell que ens proposen les noves normes i fixant-nos reptes per a millorar la nostra eficiència, alineació estratègica i competitivitat. Parlarem dels canvis, les seves implicacions, els terminis d’adequació i el suport necessari per a l’adaptació o bé la consecució per primer cop, d’uns certificats de gestió amb reconeixement internacional. També compartirem amb tots vosaltres l’estat dels treballs del Comitè Internacional ISO PC 283 sobre la nova ISO 45001. 

Ara ha arribat el moment de fer un pas endavant! Vine a escoltar als experts, pregunta, resol els teus dubtes i planteja’t els següents passos a fer.

Pels que esteu interessats, us oferim la possibilitat de tenir una entrevista personal amb els experts, al finalitzar la presentació. Reserveu la vostra entrevista enviant mail a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Les places són limitades i l’assistència és gratuïta.

És imprescindible fer la inscripció a: www.businesspoint.club