Comencem un projecte?

Els èxits dels nostres clients
son els nostres èxits

Som un equip de professionals que actuem com assessors de confiança per a les organitzacions amb les que treballem.

Assessors de direcció de les organitzacions

Implicació

Ens impliquem amb els nostres clients i treballem conjuntament amb ells.

Personalització

El nostre servei és personalitzat, únic, fet a mida per a cada client. GlobalMed són persones i les seves millors conselleres.

Experiència

Més de 25 anys col·laborant amb la indústria i els serveis ens han fet créixer fins l’actual GlobalMed.

Metodologia

La base conceptual més complexa es presenta de la forma més senzilla i fàcil d’entendre i s’aplica immediatament en el lloc de treball, d’acord a l’estil, valors i objectius de cada organització.

Per què nosaltres ?

Donem solucions

Aportem solucions als seus problemes, fins i tot abans que és presentin. Treballem conjuntament per fer organitzacions rendibles, felices i amb resultats visibles. Per a GlobalMed els problemes són reptes. Les solucions el resultat!!!

Resultats eficients

Aconseguim més amb menys. La visió externa que permet identificar ineficiències i erradicar-les conjuntament. Ens centrem on hi ha la major oportunitat de millora i els millors resultats. Cada repte es treballa amb el millor equip. Creem equips professionals compensats i d’alt rendiment.

Som innovadors

Treballem amb mètodes innovadors. Trobem conjuntament les millors solucions. Actuacions que trenquen esquemes i que permeten sortir de la zona còmode per plantejar nous reptes i solucions que engresquen a tots els participants i que fan del resultat, la major satisfacció.

 

A GlobalMed ens agraden els reptes, així vam néixer en el 1997. I hem arribat lluny, gràcies a la confiança dels nostres clients i al nostre gran equip.

Concepció Curet,

Sòcia Directora

Comencem un nou projecte junts?

Contacta'ns