Comencem un projecte?
Notícies

GlobalMed fa la conferència inaugural de la Jornada QualimaC i Country Meeting de USSEC

El passat 14 de Setembre 2017 en el Port de Tarragona. La conferència va anar a càrrec de Joaquim Domingo, consultor sènior de GlobalMed i es va centrar en els “Principios básicos en la gestión y comunicación de crisis de seguridad alimentaria”.

La benvinguda va anar a càrrec del President de l’Autoritat Portuària, Sr. Josep Andreu i la presentació de la jornada la van fer el Sr. Xavier Solanes, President de QualimaC i la Sra. Lola Herrera d’USSEC. L’acte va finalitzar amb un dinar i la visita al Port i instal.lacions de SITASA, empresa lider de serveis dedicats a l’estiba de productes agroalimentaris al Port de Tarragona.

Opcions de privacitat
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Política de privacitat
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound