Comencem un projecte?
Notícies

GlobalMed participa en el Congrés Pick&Pack 2020

Concepció Curet, sòcia Directora de GlobalMed, participa com a ponent en el Congrés Pick&Pack 2020 que es va celebrar el 12-14 de Febrer al CCIB de Barcelona.

Les persones, veritables protagonistes de la transformació digital. Veiem les dues cares de la moneda. Per aconseguir la necessària transformació digital, la base és l’interès empresarial i l’actitud de les persones. Són elles qui identificaran la necessitat, desenvoluparan les idees i les transformaran en realitats que donaran resposta al mercat. Us animem a posar en marxa un strategic o innovation Bootcamp! Junts identificarem reptes, els idearem, desenvoluparem, implementarem i gaudirem del resultat. Absolutament aplicable a la realitat empresarial.

Fem innovació, fem transformació digital! Tu ets la clau, nosaltres t’impulsem i t’ho fem fàcil!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Opcions de privacitat
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Política de privacitat
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound