Comencem un projecte?
Notícies

GlobalMed participa en el Congrés Pick&Pack 2020

Concepció Curet, sòcia Directora de GlobalMed, participa com a ponent en el Congrés Pick&Pack 2020 que es va celebrar el 12-14 de Febrer al CCIB de Barcelona.

Les persones, veritables protagonistes de la transformació digital. Veiem les dues cares de la moneda. Per aconseguir la necessària transformació digital, la base és l’interès empresarial i l’actitud de les persones. Són elles qui identificaran la necessitat, desenvoluparan les idees i les transformaran en realitats que donaran resposta al mercat. Us animem a posar en marxa un strategic o innovation Bootcamp! Junts identificarem reptes, els idearem, desenvoluparem, implementarem i gaudirem del resultat. Absolutament aplicable a la realitat empresarial.

Fem innovació, fem transformació digital! Tu ets la clau, nosaltres t’impulsem i t’ho fem fàcil!