Comencem un projecte?
Notícies

GlobalMed segueix treballant tot i el Covid-19

En tot moment seguim al vostre costat. Amb esforç i satisfacció hem descobert noves experiències que han generat un major vincle entre nosaltres i els clients. Tots hem vist que, telemàticament, és possible mantenir un assessorament de qualitat i avançar en l’estratègia. Hem estat capaços de fer auditories internes, un dels reptes que veiem més difícils. Hem donat suport tècnic per instaurar el teletreball, com a nou model que ha vingut per a quedar-se i seguim permanentment connectats amb vosaltres. Hem avançat, ens coneixem molt més.

Tots hem après! Gràcies per la confiança.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Opcions de privacitat
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Política de privacitat
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound