Comencem un projecte?
Notícies

L’Ajuntament de Sant Cugat i GlobalMed debaten sobre innovació

La setmana passada es va organitzar un Dinar d’Innovació per debatre sobre els reptes, les oportunitats i les dificultats, que en matèria d’innovació, es plantegen per al 2020

L’Ajuntament de Sant Cugat, juntament amb la Consultora de Direcció GlobalMed, van organitzar la un Dinar d’Innovació per debatre sobre els reptes, les oportunitats i les dificultats que en matèria d’innovació es plantegen per a l’any 2020. La jornada es va dur a terme a la seu d’Iguzzini. 

Dins la jornada, es va reiterar la necessitat de crear un mercat per a la innovació i es van poder analitzar els resultats del Baròmetre de la Innovació a Catalunya. També es va debatre sobre el protagonisme dels professionals més joves i sobre la rotació dins les empreses, com a alternativa en els casos on no són possibles noves contractacions.

El debat va comptar amb la participació de Joana Barbany, tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica, Govern Obert i Innovació, juntament amb els representants de les principals empreses de la zona: Anaconda Biomed, CAR, Compettia, Eurofragance, Ferrer, GFT, HP, Roca Salvatella, Roche, Sant Cugat Empresarial, Shibsted i Specialisterne.

 

Font oficial: Tot Sant Cugat